Srbija

Tvitomanija u maju u Novom Vinodolskom

Tvitomanija, najveća regionalna konferencija o društvenim mrežama, ove godine se održava od 8. do 12. maja u luksuznom hotelu Novi Spa Hotels & Resort u Novom Vinodolskom na hrvatskom primorju. 

Tema ovogodišnje konferencije je Društvene mreže i život, a u sklopu predavanja, panel rasprava i radionica biće reči o prednostima koje pojedincima i kompanijama donosi aktivno i kvalitetno učestvovanje na društvenim mrežama. 

Organizatori ovogodišnje Tvitomanije omogućili su besplatne kotizacije za sve posetioce. Očekuje se učešće više od hiljadu korisnika popularnih društvenih mreža iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine  i Slovenije, a među onima koji su već prijavili svoje učešće su Ivan Tasovac, Veselin Jevrosimović, Zoran Stanojević, Marko Selaković, Ivan Zeljković, Robert Čoban, Istok Pavlović, Nadan Vidošević i drugi.    

Besplatna kotizacija važi samo uz kupljen smeštaj u kompleksu Novi Spa Hotels & Resort, pri čemu cena za četiri večeri iznosi 100 evra po osobi. Oni koji žele da se predstave na konferenciji za biznis kotizaciju trebalo bi da izdvoje 200 evra. 

U susret Tvitomaniji, u Beogradu će se 31. marta u hotelu Crystal održati Beograd TweetUp, offline druženje korisnika Twittera.

Više informacija o ovim događajima dostupno je na sajtu www.tvitomanija.me.