Srbija

Stigla Aksa u Pančevo

Stigla Aksa u Pančevo

Aksa Kids Mega Store, lanac specijalizovanih dečjih radnji, otvorila je maloprodajni objekat u Pančevu, u ulici Prvomajska br. 47. Ovo je četrnaesta radnja u Srbiji, a šesnaesta u Aska maloprodajnom lancu. Kao jedan od najvećih maloprodajnih lanaca u oblasti proizvoda za bebe i decu u regionu, Aksa Kids Mega Store, nastavlja sa ostvarivanjem svoje misije, a to je da raznovrsnom ponudom i pristupačnim cenama pruži podršku roditeljima i deci.

Aksa na jednom mestu nudi opremu za bebe, kolica, auto-sedišta, nameštaj, hranu, kozmetiku, igračke, odeću i obuću za decu od rođenja pa do polaska u školu. Obučeni i edukovani prodavci, odlično poznaju karakteristike proizvoda i njihovu upotrebu, te su u svakom trenutku na raspolaganju kupcima kako bi napravili pravi izbor pri kupovini.

Kako bi roditeljima i budućim roditeljima pomogla u odgajanju mališana, Aksa je spremila veliki broj akcija, popusta i programa lojalnosti i produžila radno vreme, te će tako Aksa u Pančevu raditi svakim danom od 9 do 21h.

U subotu su predstavnici kompanije Aksa posetili Ginekološko-akušersko odeljenje Opšte bolnice Pančevo i svim bebama rođenim u petak 22. juna darovali vredne poklone, vaučer u vrednosti od 5000 dinara za kupovinu u Aksi i robni deo poklona koji je sadržao proizvode za bebe. Početak rada Aksa radnje u Pančevu obeležen je svečano, uz muziku, pesmu i igru, kao i poklone za sve kupce.