Srbija

Socijalno odgovoran marketing u farmaciji

Šesta konferencija pod nazivom Marketing u farmaciji biće održana 7. aprila 2013. godine u hotelu Metropol Palace u Beogradu. Glavna tema ovogodišnjeg skupa biće Socijalno odgovoran marketing u farmaciji, a konferencija će biti podeljena na tri tematska panela. Na prvom panelu biće reči o izazovima rada u zdravstvenoj ustanovi, tema drugog će biti Nutritivni zaštitni proces, sa akcentom na određenim aspektima primene dijetetskih suplemenata u praksi, dok je treći panel nazvan Dobra informativna praksa i na njemu će biti reči o komunikološkim aspektima i modelima ponašanja potrošača u okviru industrije zdravlja. 

Domaćin skupa je Apoteka Šabac, koja će ovom prilikom predstaviti svoju apotekarsku tradiciju i sopstveni pristup savremenom marketingu i menadžmentu apoteke. Među predavačima na konferenciji biće stručnjaci sa Farmaceutskog fakulteta u Beogradu, Farmaceutskog fakulteta u Kragujevcu, kao i iz Farmaceutske komore Srbije i Medicinskog fakulteta u Novom Sadu.  

Konferencija je kod Zdravstvenog saveta Srbije akreditovana kao kurs I kategorije i nosi 6 bodova za slušaoce – licencirane farmaceute, lekare i stomatologe.