Aktuelnosti Inovacije Srbija

Predstavljena inovativna digitalna platforma kompanije Salveo – MyPharmaBook

Kompanija Salveo predstavila je na druženju sa predstavnicima farmaceutske industrije inovativnu, digitalnu platformu namenjenu farmaceutskoj zajednici – MyPharmaBook

Salveo prati trendove i ima misiju da bude pionir u farmaceutskoj zajednici kojoj redovno daje svoj doprinos – ovoga puta u kreiranju novog komunikacijskog kanala. Vizija Salvea je bila da stvori moderno dizajniranu, atraktivnu mobilnu aplikaciju koja je dovoljno jednostavna da je može koristiti svaki zaposleni u apoteci.

 „U želji da našim kupcima pružimo nešto sasvim novo i potpuno drugačije, idući putem koji je bio pun izazova, došli smo do našeg najvećeg digitalnog projekta – MyPharmaBook platforme i mobilne aplikacije. Rešenje je zasnovano na potrebi ljudi iz farmaceutske branše za bržim informisanjem, praćenjem trendova i boljim međusobnim povezivanjem. Svesni smo da je lansiranje MyPharmaBook-a tek početak i da nam predstoji najvažnije – svakodnevno unapređenje, osluškivanje korisnika i zajedničko kreiranje sadržaja koji će biti koristan farmaceutima u svakodnevnom radu.“ – Jelena Goločorbin Stojadinović, direktor regije Salveo EAST

Više o inovativnoj B2B MyPharmaBook digitalnoj platformi učesnici eventa su saznali uz zanimljive goste i paneliste. Panel stručnjaka razradio je temu digitalne transformacije u području farmaceutske zajednice. Nakon panela, predstavnica Salvea provela je zvanice korak po korak kroz platformu koja je besplatna za download. Predstavnici farmaceutske industrije imali su jedinstvenu priliku da među prvima isprobaju inovativnu, digitalnu platformu.

U skladu sa opštim trendom digitalizacije, kompanija Salveo je obezbedila platformu koja u par jednostavnih koraka povezuje i zbližava sve farmaceute i farmaceutske tehničare, olakšava im komunikaciju i poboljšava protok informacija.