Srbija

Pharma network od sada i na telefonu

Pharma network od sada možete da čitate na tabletima i pametnim telefonima. Novinarnica.net,  prvi i jedini onlajn kiosk u Srbiji, uveo je novinu u digitalnu distribuciju štampe – Android aplikaciju.

Aplikacija Novinarnica je BESPLATNA i možete je skinuti sa Google Play-a .

Ukoliko ste već registrovani na sajtu novinarnica.net, dovoljno je da unesete svoje korisničko ime i lozinku što vas odmah vodi do vašeg naloga, a ukoliko niste, možete otvoriti nalog na aplikaciji koji će biti validan i na sajtu.

Na raspolaganju vam je besplatni sadržaj kao i sadržaj koji se plaća. Pre čitanja potrebno je da novine preuzmete na vaš uređaj. Aplikacija vam omogućava da čitate novine i kada niste na internetu. Izdanja koja ste pročitali možete da izbrišete da ne bi zauzimala prostor na tabletu ili telefonu i uvek ćete moći ponovo da im pristupite u vašoj biblioteci.

Čitanje novina i časopisa je izuzetno prijatno budući da lako možete da povećavate i smanjujete veličinu strane, snalaženje na samoj strani je jednostavno, otvaranjem sadržaja brzo možete da izaberete stranu koju želite da čitate. Za lakše čitanje noću dostupan vam je noćni mod koji ima i funkciju štednje baterije na vašem uređaju. U rubrici Pomoć korisnici mogu da dobiju sve informacije o korišćenju aplikacije i kako da se obrate Novinarnici ukoliko imaju tehnički problem ili pitanja.

Aplikacija iOS za Apple tablete i telefone očekuje se za mesec dana.