Kozmetika

Nova Vichy Anti-Age linija

Starenje kože je biološki proces, ali različiti unutrašnji i spoljašnji faktori poput hormonskih promena, umora, stresa i izloženosti UV zracima takođe igraju bitnu ulogu kod starenja kože lica. U skladu sa tim Vichy je definisao tri kategorije starenja kože prema kojima je razvijena odgovarajuća ekspertiza proizvoda: Idealia kao odgovor na starenje kože pod uticajem načina života, Liftactiv Derm Source za hrono-biološko starenje i Neovadiol Gf kreiran za hormonalno starenje kože. Ove jeseni Vichy predstavlja Anti-Age liniju u posebnom darežljivom 75 ml pakovanju; dnevne anti-age nege Idealia, Liftactiv Derm Source i Neovadiol Gf dostupne su u 75 ml pakovanju  po ceni od 50 ml u svim ovlašćenim Vichy partner apotekama. Promocija je dostupna u Vichy partner apotekama i traje od isteka zaliha

STARENJE KOŽE POD UTICAJEM NAČINA ŽIVOTA: IDEALIA
Stres, nedostatak sna, neuravnotežena ishrana i UV zračenje direktno utiču na izgled i kvalitet kože. Idealia dnevna nega pruža idealan kvalitet i glatku površinu kože, ujednačen ten i ublažene bore. Kombuha, jedan od glavnih sastojaka Idealia dnevne nege, je poznata vekovima u farmakopeji zbog svog terapeutskog delovanja, tonificirajućih i antioksidativnih osobina. Ovaj aktivan sastojak preoblikuje kvalitet kože i deluje na kožu sloj po sloj i čineći je idealnom.

HRONO-BIOLOŠKO STARENJE KOŽE: LIFTACTIV DERM SOURCE
Bore, gubitak čvrstine kože i životni ciklus proizvodnje novih tkiva u koži su odlike hrono-biološkog starenja kože. Desetogodišnje istraživanje pokazalo je kako je papilarni dermis, fin i krhki sloj ćelija smešten u gornjem delu dermisa, najaktivniji  deo kože i kako samostalno upravlja regeneracijom cele kože. Stručnjaci Laboratorija Vichy nazvali su ga DERM SOURCE – izvor nastanka kože. Pod njegovim uticajem stvaraju se nove ćelije, nova vlakna i nove vitalne razmene svugde u koži. Liftactiv Derm Source utiče upravo na ovaj deo kože i pomera granice starenja. Ovaj proizvod je potpuna nega za čvrstinu kože koja uklanja bore, čak i duboke, učvršćuje kožu i u potpunosti preoblikuje njenu teksturu.

HORMONSKO STARENJE KOŽE: NEOVADIOL  Gf
brzano starenje kože, opušteni mišići lica, suva i umorna koža bez sjaja samo su neki od rezultata uticaja hormonskog starenja na kožu. U tom osetljivom razdoblju koža traži posebnu pažnju, redovnu i intenzivnu negu koja će je učiniti vitalnom i usporiti njeno starenje. Neovadiol Gf je prva Vichy nega dokazanog delovanja na 3 ključne zone kod žena u menopauzi: preoblikovane jagodice, elegantniji vrat i redefinisan oval lica. Ova nega omogućava umirivanje tkiva i učvršćivanje crta lica.