Srbija

MediGroup ima novu članicu

 

MediGroup, dobio je novu članicu, Specijalnu bolnicu za dermatovenerologiju Ioanna MediGroup, akvizicijom centra za mezoterapiju Dr Ioanna Batsialou, lidera u polju neoperativne estestske medicine i anti-age procedura.

-Anti-aging medicina trenutno predstavlja najbrže razvijajuću medicinsku disciplinu u svetu, što nas je orijentisalo da investiramo u ovu oblast i nađemo partnera koji će pratiti jasno postavljen pravac kojim idemo – pružanje vrhunske, objedinjene usluge po najvišim standardima svetske medicinske prakse. Novom članicom, specijalnom bolnicom za dermatovenerologiju Ioanna MediGroup proširujemo oblasti u kojima nudimo najbolju uslugu, kao i listu najvećih stručnjaka, sada i u estetskoj i anti-aging medicini – rekao je Dejan Pešić, generalni direktor MediGroup sistema ističući zadovoljstvo što u timu lekara koji brinu o različitim aspektima zdravlja pacijenata sada ima i dr Ioannu Batsialou.

 

Dr Ioanna Batsialou je jedan od najvećih stručnjaka u konzervativnoj (neoperativnoj) estetskoj medicini, mezoterapiji i anti-aging medicini. Tome, osim doktorata na Medicinskom fakultetu univerziteta u Beogradu, svedoči i preko 30 diploma i sertifikata priznatih škola i univerziteta širom sveta i više od 100.000 tretmana sa vrhunskim rezultatima.  

 

-Na nastanak specijalne bolnice za dermatovenerologiju Ioanna Medigroup gledam kao na zajednički korak ka revoluciji u oblasti mezoterapije, anti-aging i estetske medicine u Srbiji. MediGroup sa svim svojim članicama, daće nov kvalitet poimanju najsavremenijih i najuspešnijih svetskih metoda podmlađivanja i regeneracije kože lica i tela kod nas – zaključila je dr Batsialou.