Srbija

MediGroup ima novog generalnog direktora

Dejan Pešić je novi generalni direktor MediGroup. Sa oko 400 hiljada pacijenata godišnje i do sada uloženih 40 miliona evra u opremu, edukaciju zaposlenih i vrhunski nivo usluge za pacijente, MediGroup pretenduje da postane vodeći nacionalni provajder zdravstvenih usluga, najavio je novi direktor.

-Plan nam je da mrežu naših zdravstvenih ustanova proširimo po Srbiji i da postanemo vodeći privatni nacionalni provajder. Radi unapređenja zdravlja nacije, usaglašavanja sa sistemima evropskog zakonodavstva i postizanja efikasnosti u lečenju, neophodno je produbljivanje partnerstva i iznalaženje sinergije između privatnog i javnog sektora zdravstva. Ne vidimo nikakve prepreke za ovo partnerstvo jer je privatni sektor jaka podrška državnom– rekao je Pešić ističući da MediGroup u budućnosti vidi kao sinonim za kvalitet i prvi izbor građana u pogledu prevencije, lečenja, nege, ali istovremeno i pouzdanog partnera državnim i gradskim strukturama.

Dejan Pešić je najveći deo svoje karijere proveo u inostranstvu. Radio je u  prestižnim kompanijama širom Italije, Rusije, Južne Amerike i Bliskog istoka.

Leave a Comment