Srbija

MediGroup finalista nagrade HBI Business Model Innovation Awards

MediGroup je ponosni finalista prestižne svetske nagrade HBI Business Model Innovation Awards 2018 Healthcare Business International u kategoriji Best Building of Brand. Ova nagrada se odnosi na inovacije i dostignuća u pružanju usluga u privatnim zdravstvenim sistemima širom sveta.

-Ponosni smo što su naše ideje, kreativnost i projekti koje smo uspešno realizovali sa fokusom na kvalitet u pružanju usluga, prepoznati od strane prestižne evropske i svetske zajednice iz našeg domena, ali i dokaz onome čemu težimo, a to je da MediGroup privatni zdravstveni sistem predstavlja Najbolje korisničko iskustvo- rekli su iz MediGroup-a.

Proces odlučivanja sprovodi se u skladu sa međunarodnim standardima tog takmičenja, od prijavljivanja radova do žiriranja u kom učestvuju najeminentniji svetski stručnjaci iz ove oblasti, do organizacije svečanosti dodele nagrada koja će biti u Aprilu u Londonu, kada će biti objavljeni i pobednici u okviru svake od kategorija.

HBI Business Model Innovation Avards unazad niz godina promovišu i nagrađuju izuzetna dostignuća i uspehe u privatnom zdravstvenom sektoru na međunarodnom nivou, sa posebnim fokusom na Evropu i tržišta u razvoju.