Events Konferencije

Investiraj u sebe!

Sedmu godinu zaredom Kongres studenata ekonomije u organizaciji Grupe za SPEKOF će se održati na Zlatiboru, u periodu od 14. do 18. marta. U centru pažnje su interpersonalne sposobnosti, po kojima ovogodišnji KONSEK nosi naziv “Investiraj u sebe!”.

Cilj projekta je okupljanje preko 400 studenata, eminentnih govornika, predavača i panelista, koji će tokom pet dana ispunjenim predavanjima i radionicama moći da diskutuju o motivaciji, podsticanju i razvoju kreativnosti i timskog duha, javnom nastupu i profesionalnosti, u cilju unapređenja ličnih veština.

konsek

Pored formalnog obrazovanja studenti treba da poseduju i veštine koje će ih diferencirati u odnosu na konkurenciju i pomoći im da stečeno znanje na najbolji način primene u praksi. Učesnici će imati priliku da kroz različita predvanja i radionice testiraju i unaprede svoje veštine, uvide značaj timskog rada, steknu samopouzdanje prilikom komunikacije sa ljudima iz poslovnog života i javnog nastupa. Želja organizatora je da probude svest svakog učesnika o značaju navedenih osobina i da pruže podstrek za dalje usavršavanje i neprekidno sticanje novih znanja.

kon

Delegati će biti u prilici da čuju predavače koje čine prof. dr Kasim Tatič, Julia Rak, Milica Malešević, Ivan Tomić, Nikola Jovanović i mnogi drugi. Kvalitet Kongresa su prepoznale kompanije i institucije kao što su Privredna komora Srbije, Ministarstvo omladine i sporta, Adizes Institut, Direct Media, Sky High Growth, Erste Bank, JT International.

Važnost ovog projekta potvrđuju i studenti iz godine u godinu, s obzirom da se svake godine smanjuje vreme popunjenosti raspoloživih mesta. To ukazuje na izuzetan značaj ovakve vrste usavršavanja kod studenata, kao i da studenti prepoznaju prilike koje KONSEK pruža za njihov lični i profesionalni razvoj.

Za više informacija o Kongresu studenata ekonomije možete posetiti FB stranicu

https://www.facebook.com/spekof.kongres/

https://www.instagram.com/konsek.2019/