Srbija

Keprom grupa proslavila četvrt veka uspešnog poslovanja

keprom


Svečanom proslavom u krugu zaposlenih, poslovnih partnera i prijatelja kuće kompanija Keprom grupa obeležila je 25 godina uspešnog postojanja i poslovanja. Danas kompanija Keprom grupa posluje u 2 države, u svom sastavu ima 4 preduzeća, 18 Aksa prodavnica, 8 Velikih apoteka, više od 150 renomiranih svetskih brendova koje uvozi i 569 zaposlenih.

Pune dve i po decenije u fokusu kompanije su zaposleni, poslovni partneri i odgovornost prema društvu i zajednici čiji je kompanija deo.

Sa zaposlenima, koje smatra temeljima svog uspeha i svojom pokretačkom snagom, kompanija gradi krug prijateljstva, pouzdanosti i poverenja. Zato je ponosna na činjenicu da mnogo zaposlenih u kompaniji radi duže od 10, 15, 20 godina i više. Kompanija zahvalnost duguje i saradnicima i poslovnim partnerima na dve i po decenije uspešne saradnje i prijateljstva.

Zaposleni u Kepromu

Društvena odgovornost, utemeljena na etičkim principima poslovanja, deo je poslovne filozofije i poslovne kulture kompanije Keprom grupa. Višedecenijsko poverenje kupaca kompanija nagrađuje tako što poslovni uspeh, kroz društveno odgovorne akcije, deli sa društvenom zajednicom čiji je deo. I tako stvara krug poverenja. I podstiče i druge kompanije da slede njen primer.

Pre svega, na temelju dosadašnjih uspeha, kompanija sa još više entuzijazma, novih ideja i pozitivne energije kreće u narednih 25 godina.

Članice Keprom grupe su kompanije Keprom, Aksa, K-pharma i DOB.

Keprom je jedna od vodećih distributerskih kompanija u Srbiji. U Keprom proizvodnom portfoliju nalaze se proizvodi za mame, bebe i decu, kozmetika za odrasle, medicinska i pomoćna lekovita sredstva i dodaci ishrani. Keprom je uvoznik i distributer renomiranih svetskih brendova kao što su Chicco, PiC Solution, Kräuterhof, Flufsan, Britax Römer, Evy baby, Inglesina i drugi. Keprom svoje poslovanje 2011. godine širi na region otvaranjem kancelarije u Istočnom Sarajevu, gde je sedište kompanije za Bosnu i Hercegovinu.

Aksa Kids Mega Store je jedan od vodećih lanaca bebi i dečje opreme u Srbiji. U Aksa maloprodajnom lancu trenutno posluje 18 prodavnica, 16 u Srbiji, dve u Bosni i Hercegovini i internet prodavnica na adresi aksa.rs. Aksa na jednom mestu nudi opremu za bebe, kolica, auto-sedišta, nameštaj, hranu, kozmetiku, igračke, odeću i obuću za decu od rođenja pa do polaska u školu.

U sastavu kompanije K-pharma posluje osam „Velikih apoteka“ u Beogradu. U ponudi “Velike apoteke” nalazi se preko 10000 proizvoda za zdrav i lep život. Pored velike ponude lekova tu su i dijetetski proizvodi, pomoćna lekovita sredstva, baby program, dentalni program, elektro medicinska sredstva, kao i široka paleta kozmetičkih proizvoda i dekorativne kozmetike poznatih svetskih brendova, preparata za profesionalnu negu ruku i noktiju.

Osnovana 1990. godine omladinska zadruga DOB danas je jedna od vodećih omladinska zadruga u Srbiji. Osnovna delatnost omladinske zadruge DOB je podrška poslovanju putem fleksibilnog radnog angažovanja zadrugara na privremenim i povremenim poslovima kod poslovnih partnera, uspešnih domaćih i stranih kompanija.