Srbija

Henkel i DIS obradovali mame i bebe u Kruševcu

Henkel Srbija

U okviru humanitarne akcije „Mnogo srećnih, lepih beba – To nam treba!“, kompanije Henkel Srbija i DIS uručili su Odeljenju za ginekologiju i akušerstvo sa neonatologijom kruševačke Opšte bolnice, vrednu donaciju koja će omogućiti bolje uslove trudnicama i porodiljama tokom boravka u porodilištu. Donacija se sastoji od kompleta posteljina, paketa za porodilje, kao i deterdženata i sredstava za higijenu.

Tom prilikom, prisutnima su se obratili v.d. direktorka bolnice, prim. dr Vesna Stević-Gajić, direktor sektora deterdženti i kućna hemija kompanije Henkel Srbija, Đorđe Popović, kao i direktor marketinga kompanije DIS, Miroslav Maslovarić.

– Zahvaljujem se u ime Opšte bolnice Kruševac i Službe ginekologije i akušertsva sa neonatologijom na vrednoj donaciji. U našem porodilištu se rađa oko 1600 beba godišnje i donacijom ćemo popraviti uslove u kojima borave naše porodilje. Ovo je nastavak saradnje sa kompanijom Henkel i nova saradnja sa kompanijom DIS, iskreno se nadamo da ćemo i ubuduće uspešno sarađivati- istakla je v.d. direktorka Opšte bolnice Kruševac, prim. dr Vesna Stević Gajić.

Mnogo srećnih, lepih beba – To nam treba!

– Veoma smo srećni što smo u saradnji sa DIS-om, našim dugogodišnjim partnerom, obezbedili donaciju u vidu deterdženata, omekšivača, dečijeg sapuna i posteljine za porodilište u Kruševcu. Uvek se trudimo da pomognemo onima kojima je pomoć najviše potrebna, a mame i bebe su svakako na vrhu liste prioriteta. Sa velikim zadovoljstvom učestvujemo u ovoj akciji. Drago nam je što ćemo imati priliku da posetimo i porodilišta u Čačku i Nišu- istakao je Đorđe Popović, direktor sektora Deterdženti i kućna hemija kompanije Henkel Srbija.

– Naš cilj je da doprinesemo boljoj nezi u porodilištima. Kao i da pokažemo da zajedno možemo ulepšati živote mama i beba u Srbiji. Tokom ove akcije biće donirano 800 kompleta posteljina, 400 paketa za porodilje i 2 tone deterdženta za veš. Iznad svega, veliko nam je zadovoljstvo što smo u mogućnosti da pomognemo najmlađim članovima našeg društva. Potrudićemo se da i u budućnosti sprovodimo ovakve akcije- rekao je direktor marketinga kompanije DIS,Miroslav Maslovarić.

Kompanije DIS i Henkel uvek se trude da pomognu lokalnim zajednicama u Srbiji što su već nebrojeno puta do sada pokazali. Nakon donacije u Smederevskoj Palanci i Kruševcu, nastavak akcije „Mnogo srećnih, lepih beba – To nam treba!“ planiran je u porodilištima u Čačku i Nišu, do kraja juna meseca.