Kozmetika

HELIOCARE 360° topikalna i oralna fotozaštita

Bazirano na FERNBLOCK foto-imuno-protektivnoj tehnologiji

Sadrži jedinstveni standardizovani ekstrakt biljke Polypodium leucotomos sa zaštitom od sunca, sprečavanje starenja i kontrolom hiperpigmentacije. 

– Za dnevnu fotoprotekciju i antiejdžing

– Kod patoloških dermatoloških stanja povezanih sa izlaganjem suncu

– Za zaštitu posle intervencija

 

Heliocare 360° fluid krem SPF 50+ zaštita od sunca

Visoka fotoimunoprotekcija sa inovativnom ultra-laganom fluid krema strukturom. Jedinstvena kombinacija filtera i BioShield sistema daje širok stepen zaštite od UVA, UVB, IR-A i vidiljivog dela spektra. Obogaćen Fernblock® FC za moćnu antioksidantnu zaštitu i sprečavanje foto-oštećenja. Pogodan za sve tipove kože, mek, transparentan.

 

Heliocare 360° gel oil-free SPF 50 zaštita od sunca

Visoka fotoimunoprotekcija sa jedinstvenom nemasnom teksturom. Jedinstvena kombinacija filtera i BioShield sistema daje širok stepen zaštite od UVA, UVB, IR-A i vidiljivog dela spektra. Obogaćen Fernblock® FC za moćnu antioksidantnu zaštitu i sprečavanje foto-oštećenja. Naročito je pogodan na normalnu, kombinovanu i masnu kožu, u toplim klimatksim područjima visoke vlažnosti. Čini kožu mekom, glatkom, bez sijanja.

 


Heliocare 360° airgel SPF 50+ zaštita od sunca

Visoka fotoimunoprotekcija sa inovativnom airgel teksturom. Jedinstvena kombinacija filtera i BioShield sistema daje širok stepen zaštite od UVA, UVB, IR-A i vidiljivog dela spektra. Obogaćen Fernblock® FC za moćnu antioksidantnu zaštitu i sprečavanje foto-oštećenja. Pogodan za sve tipove kože, mek, transparentan.

 

Leave a Comment