Srbija

Da koža izgleda mlađe

Eucerin predstavlja medicinsko, ali i kozmetičko rešenje koje odgovara potrebama zrele kože i čini da koža izgleda vidno mlađe – Eucerin DermoDENSIFYER dnevnu i noćnu kremu, kao i DermoDENSIFYER kremu za područje oko očiju i usana. 

Eucerin DermoDENSIFYER dnevna krema sadrži supstance biljnog porekla, aktin iz čička i oligopeptide iz anisa, kao i UVA i UVB filtere. Posebno je formulisana tako da ubrzava proces obnavljanja kože, poboljšava njenu strukturu, vidljivo ublažava duboke bore i čini kožu mekom i elastičnom. Ova krema se posebno preporučuje nakon površinskog hemijskog pilinga, a za najefikasniji rezultat potrebno ju je naneti na lice, vrat i dekolte. 

Eucerin DermoDENSIFYER noćna krema sadrži visoku koncentraciju pantenola, koja podstiče regeneraciju kože tokom noći i aktivira proizvodnju kolagena, dok krema za konture oko očiju i usana sa zaštitnim faktorom 15, takođe ubrzava proces obnavljanja kože i pomaže joj da se na prirodan način dubinski regeneriše.

Eucerin preparati se mogu kupiti isključivo u apotekama, a trenutno je na snazi akcija u toku koje se kupovinom Eucerin DermoDENSIFYER dnevne kreme dobija krema za područje oko očiju i usana gratis.