Kozmetika Srbija

Biotherm skin oxygen linija

Biotherm skin oxygen linija

Udaljena planinska jezera u mnogim delovima sveta su već decenijama jedno od omiljenih odredišta za ljude koji žele ponovno da „napune baterije“. Za kožu, odgovor je dubinska oksigenacija. Mikroalga koja se krije u vodama planinskih jezera već preko 2 milijarde godina ima važnu ulogu pročistača – reč je o hloreli, vrsti alge za koju se smatra da je najbogatija hlorofilom. Poznata i kao „alga koja diše“, zbog količine kiseonika koju stvara ima neverovatno pročišćavajući efekat na okolinu bila je inspiracija za Biotherm skin oxygen liniju.

Biotherm je pomoću napredne tehnologije uspeo da oslobodi energiju ove čarobne alge i da prenese njena blagotvorna svojstva u novu liniju Skin Oxygen.

Nakon sedmodnevnog korišćenja, koža više ne izgleda umorno i bez sjaja, nepravilnosti su manje primetne, a višak sebuma je uklonjen.

Noviteti:

Biotherm skin oxygen linija1. Skin Oxygen krema sa zaštitnim faktorom 15- Formula proizvoda kombinuje antioksidante, štiti kožu od spoljašnjeg zagađenja i pruža zaštitu od UV zraka. Mikroalga hlorela podstiče prirodni odbrambeni mehanizam kože protiv urbanih zagađenja. Sveža, meka i hidrirana koža u momentu.

2. Skin Oxygen noćna krema- Pruža koži hidrataciju tokom cele noći uz iznenađujuće osvežavajuću teksturu. Formula kreme je obogaćena mikroalgom hlorelom koja je poznata po sposobnosti detoksikacije i hijaluronskom kiselinom koja pruža koži optimalan oporavak. Dan za danom, koža je jedrija, obnovljena, blistava i otpornija na zagađenja.

3. Skin Oxygen Wonder mud maska- obogaćena je marokanskom gasul belom glinom. Lagana tekstura maske se jednostavno nanosi i ne isušuje kožu. Za samo 3 minuta čisti i smanjuje vidljivost pora, istovremeno čisteći kožu od urbanih dnevnih nečistoća. Nakon samo jedne aplikacije, koža je pročišćena, sjajna i mekana. Čak i koža koja je bila izložena velikim zagađenjima biva drastično transformisana.