Srbija

Aksa otvorila novu radnju u BIG Shopping centru

Aksa otvorila novu radnju u BIG Shopping centru

Aksa Kids Mega Store, lanac specijalizovanih dečjih radnji, u subotu 15. septembra u 10 sati otvorila je maloprodajni objekat Aksa store u Novom Sadu u BIG Shopping centru u ulici Sentandrejski put br.11.

 

U ponudi Aksa store nalaze se proizvodi iz asortimana svih kategorija renomiranih proizvođača za decu uzrasta od rođenja do četiri godine. Sa jubilarnom petnaestom prodavnicom u maloprodajnom lancu Aksa je ušla u šoping centre, prilagođavajući se tako životnim stilovima i potrebama savremenih roditelja.

Pored prodavnice Aksa store, u Novom Sadu posluje još jedna Aksa prodavnica, Aksa Kids Mega Store sa ponudom za mališane od rođenja do školskih dana. Obučeni i edukovani prodavci, odlično poznaju karakteristike proizvoda i njihovu upotrebu, te su u svakom trenutku na raspolaganju kupcima kako bi napravili pravi izbor pri kupovini.

 

Poznata kao društveno odgovorna kompanija koja brine o najmlađima i njihovim porodicama, Aksa je povodom otvaranja nove prodavnice tridest i jednoj bebi rođenoj u petak 14. septembra u porodilištu Kliničkog centra Vojvodine darovala vredne poklone, vaučer u vrednosti od 5000 dinara za kupovinu u Aksi i robni deo poklona sa proizvodima za bebe.

 

Početak rada prodavnice Aksa store u BIG shopping centru u Novom Sadu obeležen je svečano, uz muziku, pesmu i igru, specijalnu prodajnu akciju i poklone za sve kupce. Radno vreme Aksa store prodavnice biće svakoga dana od 10 do 22 sata.