Srbija

Aksa Kids Mega Store otvorila svoju najveću radnju

Otvorena Aksa u Sarajevu

Aksa Kids Mega Store, lanac specijalizovanih dečijih radnji iz Srbije otvorio je maloprodajni objekat u Sarajevu. Radnja se nalazi na Stupu kod TC Bingo. To je, uz već otvorenu radnju u Banjaluci, druga Aksa u Bosni i Hercegovini. Ukupno, četrnaesta u Aksa maloprodajnom lancu.

nova aksa u sarajevu

– Otvaranjem ovog prodajnog objekta u Sarajevu, najvećeg u našem maloprodajnom lancu, nastavljamo sa uspešnim poslovanjem na tržištu Bosne i Hercegovine. Kao jedan od najvećih maloprodajnih lanaca u oblasti proizvoda za bebe i decu u regionu, nastavićemo u ostvarivanju naše misije. A to je da raznovrsnom ponudom i pristupačnim cenama pružimo podršku roditeljima i deci – rekla je Jelena Stančić, PR menadžerka kompanije

otvorena nova aksa

U skladu sa sloganom „Sve za bebe i decu na jednom mestu“, Aksa nudi sve što je potrebno za mališane.  Od rođenja do 12 godina – kolica, krevece, auto-sedišta, kozmetiku, hranu, igračke, odeću i sve za prvo opremanje beba. Obučeni i edukovani prodavci, odlično poznaju karakteristike proizvoda i njihovu upotrebu. U svakom trenutku su na raspolaganju kupcima kako bi oni napravili pravi izbor pri kupovini.


Početak rada Aksa radnje u Sarajevu obeležen je veselo, uz vredne poklone. Otvaranje su, uz muziku i igru, začinili animatori, klovnovi i maskote družeći se i zabavljajući se sa najmlađima.