Srbija

Više od 350 organskih dmBio proizvoda na jednom mestu

dmBio event 2

Zbog intenzivnog tempa života svakodnevno pribegavamo brzoj hrani i grickalicama koje nam utole glad. Međutim, to ne znači da ne postoji adekvatna organska alternativa – dmBio.

Osnovna razlika između organske i konvencijalne hrane je u tome što se u organskoj proizvodnji teži ka minimalnoj upotrebi veštačkih materija i onih koje nisu poreklom sa same farme. Prerađeni organski proizvodi se dobijaju od sirovina iz organske proizvodnje bez pesticida, veštačkih boja i aroma. Interesantno je da se u organskoj proizvodnji često pribegava starim otpornim biljnim i životinjskim vrstama, koje mogu da opstanu bez velike upotrebe pesticida, herbicida i ostalih hemikalija.

– Proizvoditi organske namirnice znači razumeti prirodu i njena bogatstva i upotrebiti je na pravi način. Sa preko 350 različitih proizvoda, dmBio je brend sa najširom ponudom organske hrane u Srbiji i jedan od najjačih brendova organske hrane u Evropi. Pored toga, dm je jedini trgovinski lanac u Srbiji koji nudi ovako veliki broj organskih proizvoda u svim objektima i u svim gradovima- rekao je Predrag Petrović, rukovodilac nabavke i marketinga, logistike i prokurist, na događaju na kome su još jednom predstavljeni dmBio proizvodi.

Dm je odgovorna kompanija koja već 30 godina posvećuje posebnu pažnju razvoju proizvoda robne marke koji su u skladu sa održivim razvojem.